Verzenden

Bestellingen worden verstuurd binnen Nederland en naar België via PostNL. U heeft de keuze voor verzending per briefpost, brievenbuspakje of pakketpost , afhankelijk van het totaal gewicht.

De levertijd bedraagt mits op voorraad 1 tot 2 werkdagen. Neem voor exacte levertijd contact met ons op wanneer product niet voorradig.

Binnen Nederland hanteren wij voor briefpost een vast tarief van € 3,25 (Tot 2 kg)

Binnen Nederland gratis verzending vanaf € 35,-

Voor verzenden naar België hanteren wij voor briefpost een vast tarief van € 6,00 (Tot 2 kg)

Retourneren / Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling (mits geen opmaat artikel) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd inclusief verzendkosten.

De kosten voor retour zending zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@qu-bulls.nl. U kunt daarbij gebruik maken van het formulier voor herroeping en het ingevuld als bijlage naar ons e-mailen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op, i.v.m. hygiëne kunnen wij echter alleen ongebruikte producten terugnemen!